onsdag 18 juni 2008

This Is SwedenDet värsta:
han kommer aldrig, aldrig, ALDRIG att avgå. Det tycks finnas något - ett tillstånd, något psykotiskt, en kemisk obalans i hans skalle - som omöjliggör ansvarstagande, konsekvenstänkande, att inse och erkänna att då var där, att nu är här, att sedan är en plats utan honom. Imorgon kommer vi få höra att det var en ganska väl genomförd match, att det tar någon dag att smälta det här, och att man sedan ser fram emot höstens kval. Business as usual. Förändring är lika med död. Om vi så förlorat med 10-0. Det är värre än allt annat.

Edit: Vad var det jag sa?


Andra bloggar om: ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

kemisk obalans... är det inte bara så enkelt att han är en gammal svensk, bara? Med anställningstrygghet? Lagrell är ju likadan. Att vinna och utvecklas kommer i andra hand (Lagerbäck tycker ju inte ens man behöver gnugga avslut på samlingarna, huvudsaken är att bollen når fram till "sista tredjedelen").
Sist in först ut. Sebbe Larsson är praktikant.

Martin Degrell sa...

Men folk har ju avgått förr. De har ju fått sparken förr. Ryggrad. Kurage. And all that jazz...

Anonym sa...

Han borde friat till någon efter matchen. Det är det absolut snyggaste sättet att åka ut.

Anonym sa...

Jag tycker nog ändå att det är spelarna på planen som, från första bentaget, är ansvariga för förlusten. Kan inte se vad Lagerbäck skulle gjort annorlunda. Inget byte hade ändrat på matchbilden, och någon annan startelva var knappast möjlig, eventuellt bara någon smärre justering som jag inte heller tror hade gjort skillnad.

Anonym sa...

De engelska kommentatorerna (jag såg matchen på ITV1) fokuserade mycket mer på spelarna än på coachningen (och de fokuserar gärna på coachningen annars, Big Phil har fått utstå en del spott och spe från ITV-kommentatorerna t ex). Trötta svenskar som inte springer så mycket hinner inte ikapp snabba ryssar, typ.

Men för all del, jag gillar inte Lagerbäck heller. Det är något nordkoreanskt över hans tränarstil (se vidare kjells kommentar ovan).

Conan sa...

Han ska först se till att vi inte kvalar in till VM. Sen är det dags att sluta.