måndag 16 januari 2006

Läs och se  • Den alltid lika lysande Will Arnett gästade Conan i fredags - se inslaget via YouTube. Sänds även med lite tur i TV4+ inom 2-18 dagar. Arnett har alltsedan de första promo-rundorna för Arrested Development omsorgsfullt odlat en riktig skitstövel-persona hos Conan och andra, med ständiga pikar mot resten av AD-gänget (och Jason Bateman i synnerhet), sin familj och alla andra som råkar hamna i vägen för hans ego. Här visar han även upp sina färdigheter i luftgitarr (till Law & Order-temat) och kör en förhandstitt av sin nya sitcom. Oavsett vad som nu händer med AD är jag evigt tacksam till Mitchell Hurwitz och kompani för att de gav oss Will Arnett.
  • Läs den märkliga, snaskiga och bitchiga berättelsen om Matrix-brorsan Larry Wachowskis udda leverne i Rolling Stone. Peter Wilkinson leker Peter Biskind, och blandar rykten, halvsanningar och bittra intervjuer till en dekadent Tinseltown-cocktail - och det är rakt igenom läsvärt, även om man (som jag) inte är något Wachowski-fan.
  • Läs om och lyssna på en av mina favoritlåtar, Lou Courtneys fantastiska Hey Joyce, på den uppfriskande och fanatiska funkbloggen Funky16Corners.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jädrar vilken kul artikel från RS om broder Wachowski! Jag låg dubbelvikt av garv flera gånger under läsningen, tack för den länken!

Hela S & M-grejen är verkligen vad en bekant till mej brukar kalla "comedy gold", d v s något det är nästan omöjligt att inte göra något roligt av. När det gäller S & M tror jag det kommer sej av att alla som är inblandade i subkulturen verkar ta det så HIMLA allvarligt, i kontrast till hur oerhört lustigt det _ser ut_ (för bekräftelse: se Bruce Willis och Ving Rhames med ball gags i Pulp Fiction. Hilarious!)!

hälsar
Henrik