torsdag 24 november 2005

FI#18


Idag kommer Film International #18 ut. Det är ett specialnummer med tema Cinema and Imperialism, och är chefred Daniel Lindvalls baby. #18 är också sista numret vi gör helt på egen hand innan vår nya distributör och partner Intellect tar över layouten och hela tryckprocessen. Alla är spända av förväntan över vad Intellect kan åstadkomma på designfronten; klart är att det blir en total make-over. Som redaktör för vår haltande hemsida hoppas jag också kunna hotta upp denna i samband med övergången - just nu är den tyvärr ett lapptäcke av gamla och nya lösningar, genomförda genom åren av diverse redaktörer som inte kunnat så mycket om hemsidesnickrande (inklusive undertecknad). Men trots ett något virrigt utseende är många av artiklarna som finns där onekligen mycket läsvärda.

1 kommentar:

Henrik sa...

Hehe, I viss utsträckning gäller den där lapptäckesprincipen själva tidningen också... layouten där känns inte alltid helt 100%.

Men vad spelar väl det för roll när artiklarna är så bra! De nummer jag har läst hittills tycker jag visar att Film International väl håller samma akademiska kvalitet som en gammal klassiker som Screen t ex.

hälsar
Henrik