tisdag 4 juli 2006

Aphex Twins



7 kommentarer:

Anonym sa...

He he, klockrent. Vem är zombien på övre bilden?

Martin Degrell sa...

Det är Richard D James, aka Aphex Twin - därav ordvitsen. Vad som gör det riktigt klockrent är att den specifika bilden är från den bisarra videon till Windowlicker. Den måste du väl ha sett? Det har nog Axl, att döma av hans utseende.

http://www.youtube.com/watch?v=2_brP1ZVufk

Anonym sa...

Jo, förstod att det var Aphex twin på rubriken, hade inte sett videon. Gjorde ett försök nyss, men hade ungarna klättrandes på mig och fick stänga av när det blev för raunchy. Vad som står uppenbart är att Axl har snott looken rakt av.

Tennisspionen sa...

Att Axl medvetet skulle ha snott looken är nog att överskatta honom.

Det handlar väl mer om en viss mentalitet som videoregissören Cris Cunningham tar fasta på och vrider upp till ett slags surrealistisk mardrömsnivå.

Martin Degrell sa...

Nej, jag tror knappast det är ett medvetet drag från herr Rose. Det handlar nog mer om kosmiska tillfälligheter, men det ser ut som en tanke - en skrämmande, unspeakable horror-tanke. Det är verkligen en kuslig likhet.

Conan sa...

Uncanny! Plötsligt känns incidenten med den bitna vakten på det där hotellet oerhört mycket läskigare. Om man alltså tänker sig att Axl/Richard förvandlades till den där kritvita, vrålande gasten i "Come to Daddy"-videon. Burr!

Urologen sa...

Nej det där var så in i h-e taskigt mot både Richard och Chris, så jag vet inte vad...