tisdag 28 februari 2012

#TomThon del 2Ikväll håller jag mig uppe hela natten för andra tisdagen i rad. Eller om jag går och lägger mig tidigt och sen pallrar mig upp vid 02.45, vi får se. Det viktiga är att hålla sig uppe mellan 3 och 6 på onsdag morgon. Då är det nämligen the final push som gäller. TomThon del 2. Best Shows andra maratonprogram. Fram med kaffet och affet. Ni vet varför. Jag har sagt det förr. Men det tål att påpekas igen. Och igen. Jag tjatar bara en gång om året. Det får ni ta.

Lyssna på Toms sista-minuten-bön (mp3)

Kolla livestream, både ljud och bild, på WFMU:s hemsida. Följ det spektakulära vansinnet på twitter under #TomThon. Följ mig på twitter under @degrell. Följ Tom på twitter under @scharpling.

Stöd WFMU för deras fantastiska utbud, för deras vidunderliga blogg, deras outtömliga arkiv, för det faktum att de är en helt reklamfri radiostation i ett hav av corporate shit radio. Stöd dem för att du gillar kultur som slår underifrån och som verkligen är fri. Stöd dem för allt otroligt SWAG man får om man skickar över några $$ och alla grymma priser man kan vinna om man skänker under The Best Shows maratonprogram. Stöd dem för all humor, all musik. Stöd dem för New Jersey. Stöd dem för mig.

2 kommentarer:

Dr sa...

Oi! Har du fått swaget från förra årets mara-tom (där väl den t-shirten ingick?)? Jag väntar fortfarande tålmodigt men borde kanske göra något åt saken istället.

Martin Degrell sa...

Det swaget har blivit sjukt försenat av olika (mest tekniska) anledningar. Det är framförallt 7-tummaren med rumsrena versioner av GG Allin-sånger som sinkat hela processen. Men den är klar nu, och swaget skickas ut vilken dag som helst.

Bör tilläggas att den här typen av förseningar hör till ovanligheterna. Pga att få resurser brukar man få vänta till typ augusti innan man får sitt swag, men ett år är exceptionellt. Men det är som sagt på gång.