torsdag 1 mars 2007

Ain't Nothing Going On But the RentSlö bloggvecka. Busy på alla andra vis. Litet potpourri:


Småtrevlig minimässa på Inkonst i lördags. Vi sålde några tidningar, lottade ut en prenumeration, bjöd på godis. Lustigt nog framstod vår tidning som rena rama blaskan jämfört med de strama poesiantologier och bistra novellsamlingar vi delade utrymme med - en upplevelse vi inte räknat med.

***

Hörde precis (på P1) att The Henry Rollins Show ska börja visas på SVT. Premiär imorgon kväll. Jag har tidigare skrivit om denna udda talkshow här. Missa inte första programmet där nu splittrade Sleater-Kinney står för musikunderhållningen. Och för guds skull, missa inte det tredje avsnittet, då Werner Herzog är gäst.

***

Oscar-reaktioner? Nja. Är nöjd över att för en gångs skull inte vara inblandad i tippande och uppesittande, det var betydligt trevligare att snabbspola sig igenom galan dagen efter. Skulle tro att jag klarade av den på 45 minuter med facit i hand. Jo, en reaktion: Emmanuel Lubezki wuz robbed. (Och det var tydligen inte Gary Rydstroms år i år heller.)

***

Gillar du Berlin-techno? Chicago-house? Malmö-electro? Disco-edits? Tur för dig, jag har nämligen slarvat ihop en liten mix med just dessa ingredienser. Ladda ner här (47 min).


Andra bloggar om: , , , , , ,

2 kommentarer:

eff sa...

Typiskt att SVT börjar visa Rollins nu när min TV är kaputt.

The biggest neck in show business...

Linus sa...

Kanonmix! passar perfekt en sömnig lördagmorron när man behöver komma igång :-)