tisdag 13 mars 2007

Kampen går vidareVi är nu inne i andra veckan av WFMU:s årliga marathon, som jag skrev ganska mycket om här (i en text som även länkar till flera roliga S&W-klipp, ladda ner och lyssna - you'll thank me later). Stationen och alla dess medarbetare jobbar stenhårt under två veckor med att dra in pengar som ska räcka till hela årets verksamhet. Målet är maffiga 900 000 dollar. Marathonet avslutas på söndag, och alla DJs tag-teamar fram tills dess. Alla sändningar veckan ut kretsar kring insamlingen, och stämningen är stundom uppsluppen, stundom desperat.

Förra tisdagens upplaga av The Best Show on WFMU, programmet som lever upp till sitt namn, var en stor framgång - en uppumpad Tom Scharpling inledde med att vråla "They say 'Don't yell'. They say, 'Don't beg'. I YELL AND BEG! It is time for you to show your support! It is time for you to TESTIFY!". Och folk lydde. Tom lyckades få in över 20 000 dollar under de tre timmar han var igång, ett personligt rekord. Jag var en av de som bidrog, och förutom att bli tackad on air har jag en hel hög WFMU-presenter att se fram emot. Skulle tro att de klistermärken, CD-skivor och t-shirts jag får som tack mer än nog kompenserar de ca 500 spänn jag skänkte, framförallt eftersom The Best Show-CD:n är en exklusiv sådan med helt nytt material av Scharpling & Wurster. Dessutom känner jag en genuin stolthet över att kunna stödja denna väldigt speciella radiostation, och jag håller tummarna för att alla mål nås. När till och med andra halvkonkurrerande podcastare som Jesse Thorn spelar in en promo å The Best Shows vägnar vet man att mycket står på spel.

Ikväll/natt blir det ännu en all-nighter, således. Mellan 02 och 05 dundrar The Best Show igång igen, denna gång med bland andra Ted Leo i studion. Som alltid går det bra att lyssna online.Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

Nicklas sa...

Scharpling feat. Ted Leo OCH Laura Cantrell? Jag som hade tänkt sova, blir nog inget av det.