söndag 1 juli 2007

The Good Doctor

Mark Kermode säger allt som behöver sägas om Quentin Tarantino, Eli Roth, Captivity, Hostel och all annan så kallad torture porn, i veckans podcast, här. Han pratar även om Shrek 3 och lite annat, så jag gjorde en liten edit och isolerade Hostel-snacket (ca 6 min): här! (alt länk)

Relaterat: Mattias utmärkta text om ny skräckfilm, här, och Michael Koreskys detaljerade analys av Hostel II i Reverse Shot, här.


Andra bloggar om: , , , , , ,

6 kommentarer:

Rikard sa...

Sendspacen funkar inte. "Undefined" står det bara och Kermode verkar inte finnas på UKNOva. What a brotha gonna do? Lyssna på skiten direkt på sidan? As if!

Martin Degrell sa...

Konstigt, det funkar för mig. Testa igen! (Jag lägger dit en rapidshare också för säkerhets skull.)

Rikard sa...

Thanks a lot!

e-postmarknadsföring sa...

Ibland känns det roligare att läsa om filmer än att läsa texter. Särkilt om det är bra texter som de som du länkar till.

Kjell sa...

Hör inte The Hamiltons hemma i en exposé över nyskräck? För att inte tala om Raw Feed?

Mattias sa...

Om det gäller min text, jag har inte sett någon av filmerna i After Dark Horrorfest eller Raw Feed serierna. Men independentskräck är en intressant nisch i sig, även om den tenderar att hålla mycket låg kvalitet. Var det något jag hoppade över var det väl också den extrema independentskräcken, dvs sådant som August Underground, Chaos och Murder Set Pieces. När det blir en exposé över tröttsamt effektsökeri ska jag skriva om dem.