måndag 28 februari 2011

#wfmuthon


Idag kör WFMU:s årliga maraton igång. Från kl 15, svensk tid, och två veckor framåt, är det fullt fokus på att än en gång rädda världens bästa radiostation från oblivion. Som vanligt kan man få massor av swag om man är generös med sina $£€ (och om du råkar vara miljonär kan du ju kasta in lite deg till det här otroligt coola projektet).


För egen del är det här första gången jag upplever maratonet samtidigt som jag har ett någorlunda tidsbundet kontorsjobb. Det kommer helt klart att innebära vissa utmaningar. Svårt att hålla sig uppe hela nätterna och sedan hålla ställningarna som vanligt på dagarna. Om jag ändå vore sjuk eller nåt. Men jag ska göra mitt bästa. Att sitta uppe under Toms Best Show-bonanza natten till onsdag (3-6 på morgonen) denna och nästa vecka, är en självklarhet (och nästan en skyldighet). Toms program kommer att ha en videofeed, och det har utlovats en närmast bisarr lineup av folk som ska hjälpa till och underhålla. Än så länge står det klart att bland andra AC Newman från New Pornographers och Ted Leo kommer att vara på plats under första veckans show.

Jag kommer under mina vakna/lediga timmar även att twittra. Dels under mitt egen konto, @degrell, men också under WFMU:s officiella twitterkonto @WFMU. Det är mitt strå till stacken. Där kommer vi att annonsera aktuella händelser, viktiga milstolpar, spännande premium swags, osv. Så följ WFMU. Och använd hashtaggen #wfmuthon ofta och mycket.

Det här är viktigt. Om du uppskattar någon av alla de saker som WFMU erbjuder - om det så är deras livestream, deras fantastiska blogg, alla färgstarka DJs som Clay Pidgeon, Terre T och DJ/Rupture, alla podcasts inklusive Best Show Gems som jag producerar, eller deras slicka iPhone-app - så är det nu du ska visa din tacksamhet. Det är enkelt och smärtfritt, dollarn kostar bara lite mer än sex spänn, det är lätt gjort med PayPal, och du får som sagt swag av alla möjliga slag. Du behöver inte ruinera dig. Skänk $5, eller $10. Det är en kaffe. En öl. Det har du råd med. Och det känns så gött att göra det.

Stand up and testify!

Inga kommentarer: