onsdag 25 juli 2007

Zach AttackGrejen med Zach Galifianakis är att man aldrig riktigt vet när han skämtar eller inte, i intervjuer och liknande. Mannen med skägget är så naturligt avig, hans humor bitvis så svårtillgänglig, att det är svårt att avgöra vad som är sant eller ej. När han talar om sin gård i North Carolina, där han vill starta en writer's retreat. När han pratar om hur han känner att han börjar bli galen. När han nämner att han ska göra en musikvideo åt Kanye West.

Det där sistnämnda dök upp i ett par intervjuer med Zach för någon månad sedan. "Kanye kom fram till mig på en fest och sa hur bra han tyckte jag var. Han vill att jag ska göra en musikvideo åt honom. Vi ska filma på min gård." Jag har inte vetat vad jag skulle tro om denna osannolika kombination - förrän nu.

Videon är här, och den är bättre och roligare än det mesta jag sett i år. För det första är inte Kanye med själv. För det andra är den verkligen inspelad på Zachs gård. Och för det tredje är ingen mindre än Will Oldham med som sidekick. Snyggt foto är det också. Jag vet, det låter inte klokt.

Kolla själva - Can't Tell Me Nothin'


Andra bloggar om: , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, just som jag såg videon alldeles nyss tänkte jag att jag måste tipsa dig. Så har du redan skrivit om det.

Läskigt!

Kanye West verkar ha en självdistans man önskar fler i hiphop-världen skulle ha.

Och Will Olham, det förvånade mig utan att förvåna mig alls.

Anonym sa...

Zach + Michael Bleiden's regi. Hur kan det bli dåligt?

Anonym sa...

direkt länk: ladda ner

Anonym sa...

Men varför inte? Egentligen?
Och hiphop är ju full av självdistans. Det råkar bara inte vara särskilt uppenbar från vissa perspektiv sett. Som någon sa: 50 Cent är en ståuppkomiker.

Aumua sa...

http://imajr.com/sidewakeupdd2_226012

Har inte Anrell en sida försånt där?