torsdag 3 september 2009

Påminnelse

Imorgon fredag 4/9 visas vår dokumentärfilm Filmen jag inte pratar om längre på SVT2 kl 20 av SVT:s K Special-redaktion. För de som mot all förmodan inte sitter hemma och ser på kulturdokumentärer på fredagkvällar går den också i repris på söndag och onsdag, och dessutom kommer den att finnas tillgänglig på SVT Play i åtminstone ett par veckor efter sändningstillfället på fredag.

Om man vill veta mer om filmen, se trailer, kolla bilder och länkar, läsa info och bakgrund, så kan man besöka vår hemsida som finns här.

Det finns en Facebook-grupp för filmen här, och ett Facebook-event för fredagens visning här.

Nu känns det som att vi gjort ungefär så mycket som vi kunnat. Vi har gått ut med pressutskick, distribuerat tittkopior, tjatat på Facebook och twitter och forum och bloggar, tjatat på släkt och vänner. Nu kan vi bara hoppas folk följer vår uppmaning och faktiskt ser filmen.

***

Dessutom: på söndag befinner jag mig i Jönköping för att visa filmen på stadens tioårsjubilerande filmfestival. Det blir introduktion plus frågestund efteråt, om någon vågar sig dit.

Dessutom dessutom: vi har börjat smida planer för en DVD. Den kommer att bli toppen. Kanske kommer i början av 2010? Stay tuned.

2 kommentarer:

eff sa...

Såg den på SVT Play. Gillade den. Bra gjort.

Martin Degrell sa...

Man tackar och bock.