måndag 18 juli 2011

Tats

Min text i gårdagens Sydsvenskan om tatueringar har inte lagts upp på tidningens hemsida, men väl här.

3 kommentarer:

Dr sa...

Du som är såpass insatt att du kan jämföra, är Erik en skillad gaddare? Var och fick lite ink done i GBG förra veckan och det blev OK. Är dock intresserad av ett lite mer avancerat jobb där the talent kan få lite mer utrymme och då är jag nog inte villig att gå tillbaka till det här Bandidos-tillhållet. Kan Erik vara rätt man?

Martin Degrell sa...

Erik är en av de främsta tatuerarna i Sverige, och det säger jag inte bara för att han är min vän. Han och resten av gänget på Buzzstop 28 (som ligger just i Göteborg) rekommenderas varmt.

http://www.buzzstop28.se/

Dr sa...

Låter ju perfekt. För att få en känsla av studion jag var hos förra veckan och varför jag känner mig lite tveksam till att återvända kan jag dela med mig av en liten anekdot.

Jag ligger på stolen och ser en kvinna som ser arabisk ut komma in med sin dotter. Hon frågar om de tatuerar läppar och får svaret "Nej för helvete! Bara blygdläppar i så fall!" varpå kvinnan utbrister "Kära nån!" och tar sin cirka åtta år gamla dotters hand och går ut varpå mannen som svarade henne säger "Nä hennes är la bortskurna sen länge" och skrattar hjärtligt.

Oboy.