måndag 18 augusti 2008

FiaskOS

Am I right, people?!

6 kommentarer:

Conan sa...

Damn straight! Vi måste skickat vår Special Olympics-trupp av misstag...

Anonym sa...

Nu vet jag att du jobbar inom media och att erat jobb är att hypa saker till skyarna som egentligen är skit, men berätta vilken medaljkandidat som misslyckats. När tog Sverige senast en simmedalj i OS? Frölander om jag inte minns fel. På VM i vettiga banor har vi inte mycket att tillföra. Klüft trodde hon var riktigt bra på någon gren och visade hur dålig hon egentligen är osv osv osv. Jag tycker sverige allmänt presterar precis som man förväntat sig, som sämst när det gäller.

Och en sak till om OS, det Bolt gör i OS mest konkurrenskraftiga gren är s_å mycket mer imponerande än det Phelps gör i fem grenar som ingen riktigt bryr sig om egentligen och tre grenar där han har världens bästa lag med sig. Get real, people!

För övrigt är det inte rättvist att du får hänga med CK.

Martin Degrell sa...

Visst drabbas media av viss hysteri, men visst har det varit rena rama kavalkaden av misslyckanden hittills? Och jag menar alltså inte att jag förväntade mig massor av guldmedaljer, bara att ganska många kunde ha gjort ganska mycket bättre ifrån sig. Missar man medaljer, som simmarna, är det väl fine - men sist i varje lopp? Spruckna dräkter? Vårt stora skytte-hopp missar finalen, Kallur ramlar på första häcken, kanotisten kommer sist, Thörnblad missar finalen, etc. Från där jag sitter har det nästan sett parodiskt ut. (Kanske pga hypen i media.)

Är helt med dig ang Bolt vs Phelps. Fuck Phelps.

Anonym sa...

Jo visst har det väl gått snudd på så dåligt det kunnat gå hittills förutom två väldigt överraskande cykelmedaljer. Dock tycker jag det ofta är fallet med Sverige i stora tävlingar. Speciellt individuella grenar. Både Håkan Dahlby och Thörnblad står efteråt och säger att så dåligt har dom inte presterat på flera år. Jag tror väldigt mycket handlar om ett exceptionellt dåligt tävlingspsyke där man mer ser det som en hindrande press än en inspirerande utmaning att ha förväntningar och uppmärksamhet på sig.

Martin Degrell sa...

Det kan du helt klart ha rätt i.

Anonym sa...

Vanligtvis tycker jag också att den svenska mediahypen blir närmast parodisk men i år tycker jag faktiskt inte att det varit så farligt. Har det inte istället varit ovanligt nedtonat?

I vilket fall som helst har Martin helt rätt. Det är ju inte bara det att våra olympier misslyckats - de har ju gjort de på så komiska sätt.

krämer