tisdag 18 december 2007

Patton Oswalt vs Philly Boy RoyNär Comedians of Comedy besökte Philadelphia för några veckor sedan fick de celebert besök på scenen. (Roligt för kanske två personer som läser den här bloggen, jag vet inte.)


Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

HEJ sa...

Haha...I.s.f är jag en av de två (även om jag aldrig varit I Philly och är ganska grön på Wurster). Har du f.ö. sett Balls of Fury? Kanske inte årets bästa rulle, men den har sina stunder; som Patton Oswalds porträttering av den hänsynslöse (?!) pingismästaren Hammer...och Walken är ju alltid Walken...

Martin Degrell sa...

Så bra! (lär dig mer på http://bestshowvault.blogspot.com)

Jag såg Balls of Fury för några veckor sedan: bättre premiss än utförande. Gillar alltid att se Walken, men kom igen, den var ganska kass. Skämt om bögar, blinda och orientaler i all ära. Och inga referenser till J-O?! For shame. Inte speciellt förtjust.

HEJ sa...

Håller med; såg den igen i förrgår för att se om jag bara varit på vresigt humör första gången jag såg den, men den var fortfarande rätt kass. Den alltför korta sekvensen med The Hammer fortfarande nog bäst i filmen. Och vet inte om jag ska gråta eller skratta åt små Walken-intertextualiteter som "...what a blast from the past"...lite sorgligt (men det är fortfarande ingen som kan leverera repliken "okeydokey, artichokey" som herr Walken).
Premissen att machofiera nördsport lyckades ju Blades of Glory betydligt bättre med; Ferrell, även en dålig dag, är ju alltid Ferrell.
Och den rullen lyckades ju i alla fall erkänna Sveriges existens (även om det var betydligt mindre befogat där än i "Balls...")