tisdag 22 november 2011

"Filmen jag inte pratar om längre" - nu på DVD
FILMEN JAG INTE PRATAR OM LÄNGRE
Nu finns Martin Degrells och Jesper Ganslandts uppmärksammade dokumentärfilm Filmen jag inte pratar om längre på DVD, i en liten och begränsad upplaga. Dokumentären skildrar en misslyckad filminspelning i Malmö i början av årtiondet, och hade världspremiär på Göteborgs filmfestival 2009, där den var festivalens avslutningsfilm. Den har sedan dess sänts som en K Special-dokumentär på SVT, samt visats på diverse filmfestivaler i Sverige, Norge och Danmark.


DVD:n distribueras av Fasad och kostar 120 kr, inkl frakt inom Sverige. Om du är intresserad av att köpa ett exemplar, skicka ett mail till degrell (at) gmail punkt com.


TEKNISK INFO
FILMEN JAG INTE PRATAR OM LÄNGRE
Sverige, 2009. Dokumentär. 72 minuter. Regionfri DVD. PAL.
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1380096/
Svensk filmdatabas: http://tinyurl.com/bn4kj9a
Hemsida med synopsis, bakgrund och pressbilder: http://www.fasad.se/fjipol


Det här är den långa bioversionen av Filmen jag inte pratar om längre, som bara visats på en handfull filmfestivaler runtom Skandinavien efter världspremiären på Göteborgs filmfestival 2009. Versionen som visades som en K Special-dokumentär på SVT hösten 2009 var en nerklippt, 58 minuter lång TV-version. Det här är den första och troligen enda DVD-upplagan som någonsin kommer att tryckas av Filmen jag inte pratar om längre.


BONUSMATERIAL
- kommentarspår av Martin Degrell och Jesper Ganslandt
- "Las Vegas"
- teaser trailer
- valfria engelska undertexter


///

Inga kommentarer: