tisdag 29 juli 2008

Kort, en tisdag

Jag känner att det är lite småsaker som bör uppmärksammas:

- Sarah Silverman Program har precis wrappat sin kommande säsong. Steve Agee har berättat att Matt Berry gästspelar i ett avsnitt!

- Tredje säsongen av Tim & Eric Awesome Show, Great Job! började i söndags. Första avsnittet var något av en besvikelse, ganska ojämnt. Men de har nio avsnitt på sig att vända på skutan. New York Times skrev en bra artikel om duon i helgen, här är den. Intressant information om Dr. Steve Brule:

The Brule character has proved so popular that he is being given his own six-episode spin-off show, tentatively titled “Check It Out!,” starring Mr. Reilly and produced by Mr. Wareheim and Mr. Heidecker. “So much happens in a day of him improvising and us throwing stuff at him that you want to use it all,” Mr. Heidecker said of Mr. Reilly.


- Comic Con ägde rum i helgen. Det blev en trist avslutning för Human Giant, som blev bestulna på allt de ägde, typ.

- Jag har efter mycket om och men skaffat en HD-box så jag kan kolla på OS i HD och även äntligen se all fotboll jag vill under kommande säsong. Tvärtemot vad jag brukar göra kollade jag dock inte upp en massa innan jag beställde paketet från Canal Digital, kanske hade jag ångrat mig om jag sett alla klagomål mot CD som finns på nätet. Och visst, det har redan strulat, efter mindre än en dag försvann några kanaler, etc. Drygt. (Detta får mig nog att vänta lite till med ett BD-inköp.)

- Jag läste nyligen att Bruce Conner hade dött. Det gjorde mig lite ledsen. Hans hypnotiska A Movie, Report och Marilyn Times Five är tre av mina all-time konstkortfilmsfavoriter.

- Och så är det jävligt varmt också. Jag befinner mig i Sveriges varmaste lägenhet. Jag känner mig som en gammal gubbe, sitter här och klagar på väder och vind. Men faktum kvarstår: kryper värmen upp mot 30 grader är jag kokt. There's no escape. Det är inte roligt alls. Solen bränner sönder mig. Jag blir yr, kan inte sova, svettas like a hog, blir dum i huvudet. Sorry soldyrkare.

3 kommentarer:

Laurence sa...

1: Hur ser jag enklast Tim & Eric?

2: Såg du att CK ställt in på Göta Lejon? Irriterande som fan. Såg honom som förakt till Gervais i NY för några veckor sedan och var extremt peppad på STHLMs-giget. Typiskt skäggiga rödhåriga människor. Går inte att lita på.

Martin Degrell sa...

1. Streama via adultswim.com om du kan kringgå deras US-only-spärr. Eller via torrents.

2. Är det sant?! Det var ju precis det jag var orolig för, och anledningen till att jag har biljetter till London istället. Trist för de som skulle sett honom i Sthlm.

Laurence sa...

Extra surt eftersom jag först tänkte se honom i Edinburgh men när hans Lejon-gig kom upp så flyttade jag fram Edinburgh-resan till denna helg istället. Nu är det för sent att boka om och jag missar honom totalt. Inte för att ta något från Ricky men CKs tio förminuter var roligare än hela huvudgiget. Nästan bara nytt material också.

http://www.youtube.com/watch?v=DD138DiaiQM