onsdag 7 december 2005

Drömgruppen

England
Australien
Sverige
Iran

5 kommentarer:

Martin Degrell sa...

Varför skulle det vara ironi?

Anonym sa...

I drömgruppen kanske rentav Australien går vidare tillsammans med Sverige... sist Australien och England möttes blev det väl 3-0 till koalorna om jag inte minns fel...

hälsar
Henrik

Martin Degrell sa...

England vinner aldrig mot Sverige. Så enkelt var det. Och Australien? Idealiskt sett möts Aus och Eng först, och krossar varandra: skador, utvisningar, urladdningar. Varpå Sverige sveper in for the kill. Dessutom koncentrerar sig Eng och Aus (och dess resp medier) för mycket på deras inbördes möte, haussar det på typiskt manér bortom all rim och reson, och tillåter Sverige att utföra en dödlig sneak attack.

Iran: well... varför inte? Sverige är ju inte Den Stora Satan, och vi kanske kan hoppas på mindre motiverade, underbetalda, undernärda iranier som mest tycker det är kul att vara med. Generaliseringar åsido: de har inte en chans mot oss.

Ge mig ett Iran vilken dag som helst, men skona mig från afrikanska lag, som om än halvtaskiga kan anföras av en Essien eller en Drogba (eller någon annan superteknisk och fysiskt formidabel lirare från typ franska ligan) och utföra stordåd. Senegal spökar fortfarande för mig.

Skräckmotståndare: Brasilien och USA. Av helt olika anledningar.

Anonym sa...

Varför USA? Jag väntar nyfiket på en förklaring på varför man skulle behöva oroa sej för dem?

Står Brad Friedel fortfarande i mål? Hur gammal är han nu? 45?

hälsar
Henrik

Martin Degrell sa...

USA har ett riktigt bra lag - men det kan vi ju låta italienarna, tjeckerna och ghananerna bry sig om nu... :)